Start TimeEnd TimeLength
Block 1 (Periods 1 or 2)7:20 AM8:50 AM90 min
Block 2 (Periods 3 or 4)8:55 AM10:30 AM95 min
Block 3 (Periods 5 or 6)10:35 AM12:45 PM130 min
1st Lunch10:35 AM11:15 AM40 min
2nd Lunch12:05 PM12:45 PM40 min
Block 4 (Periods 7 or 8)12:50 PM2:20 PM90 min